Har du henvisning fra lægen?
Har du henvisning fra lægen?

ALEXANDER SKOVGAARD KVARNING
kontakt@psykolog-alexander.dk
Tlf.: 2759 7970

KAREN SKOVGAARD KVARNING
kontakt@psykologkaren.dk
Tlf.: 2032 6655

Tager klinikken imod henvisninger fra lægen?

Psykologerne Skovgaard Kvarning har overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder, at du kan benytte en henvisning fra lægen hos begge klinikkens psykologer. Hvor end du bor i landet, er du meget velkommen til at benytte din henvisning fra lægen hos en af klinikkens psykologer.

Ventetid

Du kan finde information om aktuelle ventetider hos klinikkens psykologer på sundhed.dk

Hvordan kommer man i gang?

Har du en henvisning fra din læge, og ønsker du at bruge den hos en af klinikkens psykologer, kan du over telefon kontakte den psykolog, du ønsker en tid hos. Hvis vi sidder i samtale og derfor ikke kan besvare dit opkald med det samme, vil vi bede dig indtale en besked på telefonsvareren med dit fulde navn, dit cpr.nr. og dit telefonnr. Herefter vil den pågældende psykolog ringe tilbage til dig med henblik på at lave en konkret aftale. Hvis du ønsker at lave aftale om et sygesikringsforløb, vil vi bede dig om ikke at sende en mail med cpr.nr. og andre personfølsomme oplysninger.

Du bedes medbringe dit sundhedskort til hver samtale ved et lægehenvist forløb.

Hvor ”gammel” må en henvisning være?

Din henvisning fra lægen må ikke være mere end tre måneder gammel, når du kontakter os. Hvis din henvisning er ældre end det, kan du kontakte din læge og få den fornyet, før der kan laves aftale om opstart.