Terapi
Terapi

ALEXANDER SKOVGAARD KVARNING
kontakt@psykolog-alexander.dk
Tlf.: 2759 7970

KAREN SKOVGAARD KVARNING
kontakt@psykologkaren.dk
Tlf.: 2032 6655

Psykologerne Skovgaard Kvarning tilbyder terapeutiske samtaler til voksne, unge og børn, og så tilbyder vi krisesamtaler. Du kan læse mere om de forskellige typer samtaler i fanebladet under menupunktet terapi.

 

Psykologhjælp til voksne

Der kan være mange grunde til, at du overvejer at søge psykologhjælp. Måske føler du dig deprimeret? Du oplever måske en tristhed, du ikke normalt har, og som du ikke forstår? Er du mere uoplagt og træt end normalt? Du har måske svært ved at komme op om morgenen og har svært ved at motivere dig selv til at komme i gang med dine normale gøremål?

Børnepsykolog

Har du og dit barn brug for hjælp? Oplever du, at dit barn ikke trives, som det burde? Måske har dit barn svært ved at komme i skole? Virker dit barn ængsteligt og nervøst og siger nej til de ting, der vækker uro, og forhindrer det dit barn i at leve et frit børneliv? Måske har dit barn svært ved at være sammen med jævnaldrende og trækker sig fra fællesskaber?

Krisepsykolog

Vi hjælper ofte mennesker i krisesituationer. Det kan være, at du har været ude for en voldsom oplevelse? Det kan både have været på arbejdet eller i dit privatliv? En voldsom oplevelse, som du har brug for at få vendt med en professionel. Det kan være, at du eller en af dine nærmeste er blevet ramt af alvorlig sygdom? Eller måske har du mistet en, der stod dig nær?